dimarts, 10 de gener del 2017

Reis 2017

Una vegada hem paït les emocions del passat dia 5, tal vegada han estat més en comparació de l'any passat que va ploure, ja que, finalment, es va lluir tota la feina realitzada; és l'hora dels agraiments, perquè a una Cavalcada així es pot dur a terme amb la col.laboració de moltes persones.
Agrairem a; 
en Sebastia Catala Sastre per les fustes, per poder anar al seu taller a rematar les coses que no anaven bé a l'hora de montar carrosses.
A na Marga Matas Amengual, per rentar i planxar tota la roba i tenir-la a punt a principi de desembre.

A CanPinet Portol per deixar-nos el seu pis, perquè sense ell no tendriem lloc on poder fer feina prèviament per fer les carrosses.





A Kalemba Percussió per deleitar-nos amb el seu ritme durant el recorregut, sense ells no seria lo mateix.
A tots els tractorers, que passen fred durant tot el trajecte per fer voltar les carrosses i que tot el poble les vegi.
A tots els que ens deixen el tracor i /o remolc, alguns amb més o menys temps d'antelació (s'ha de dir que ens posarem a montar dia 1 de desembre) perquè sense ells no podriem montar.
A nen Sebastian, l'amo dels autocars. Que ens deixa les cotxeres per poder-hi entrar dia 1 de desembre i li tenim ocupat quasi dos mesos l'espai.
A na Joana Cabot Martorell per imprimir-nos els cartells per fer difusió de les activitats.
A l'Associació De Veinats La Púa per posar-nos l'equip de música i les micros perque tot es pugui sentir la mar de bé.
Als carboners, les tres de cada any, Esperanza Amengual Fiol, Francisca Vidal Coll, Margarita Nadal Gomila, i a les noves incorporacions; Catalina Dols i els 4 al.lots de la unitat de Ràngers dels escoltes.
A la família de Transports Mulet, Tomeu Mulet, per posar el camió i el seu temps per repartir les juguetes. 
A l'Aeg Soca-Arrel per dur a terme els tallers de la Recollida de cartes.
A tots els joves que feren de patges, no foren pocs, eren 28 al.lots de partir de 14 anys!
Als tres Reis d'Orient de Pòrtol, que una vegada més repartiren ilusió a tots els nins (i no tant nins també) de Pòrtol.
Una menció especial i molt important, unes infinites gràcies de tot cor, a na Catalina 'curta', perquè ens va fer el traje del tercer rei que ens faltava, elegant i vistos, així com també el del nou patge Major. Ara ja tenim una foto amb na Catalina i els 4 trajes fets a mà per ella. 
Gràcies a na MaVi Sndra, n'Eva Martinez Vidal i na Marga Bosch Roca per venir a ajudar a rematar les carrosses i pintar/vestir als patges.
Als membres de la Comissió, que han fet feina de valent durant molt de temps perquè tot sortis bé i al gust de tothom.

I moltes GRÀCIES PÒRTOL per omplir la plaça, perquè la plaça tan plena de gom a gom no l'haviem vist cap vegada. Estam emocionats i molt contents de recordar-ho!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada