dimecres, 21 de setembre del 2016

Nadal Viu a Pòrtol 2016 - 2017

Enguany l'Associació de Veinats La Púa de Pòrtol juntament amb la Comissió dels Reis tornam a posar en marxa el "Nadal Viu a Pòrtol".

"Nadal Viu a Pòrtol" és un programa d'activitats que es duen a terme a Pòrtol durant el mes de desembre i gener.
A més a més, tornam a tenir al sort de que l'Ajuntament ens instal.la una carpa més de 15 dies a la Plaça de Can Flor per poder-hi dur a terme més activitats. 

La carpa estarà montada més o manco des del 22 de desembre al 9 de gener.


L'any passat fou un èxit, ferem una vintena d'activitats dins la carpa i en total una quarentena d'activitats durant els mesos de desembre i gener.
No està gens malament per ser el primer any! Així que enguany ho volem tornar a repetir, fer més activitats!


I per això necessitam el suport de gent, comerços, entitats, que ens vulguin donar un cop de mà amb vàries possibilitats; 
  • Dur a terme una activitat; si vos fa ganes sols ens ho heu de comunicar i entre ambdues parts ens posarem d'acord i cercarem un día. Si l'activitat té un material pot demanar-se un preu simbòlic per cobrir les despeses. 

  • Ajudar-nos econòmicament; nessitam financiació per poder pagar les despeses de la impressió del programa. Ens passejarem pels comerços del poble per demanar col.laboració. Demanam 30€ per la propaganda a color a tamany targeta. I repartirem els programes a totes les cases del poble i comerços.
    Ens agradaria comptar amb molts de comerços, per tal de poder pagar els programes i tenir un remanent per poder pagar alguna activitat!!!
  • O si bé, si la vostra entitat, empresa, duu a terme alguna activitat interessant al nostre poble que volgueu que sigui publicada al programa, ens heu de fer arribar el dia, l'hora, i una petita descripció del que serà.

Entre tots podem fer un programa més gran i més nostre!

Vos animam a tots a participar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada