dijous, 11 d’agost del 2016

Resum Reis 2016



I a la fi va arribar el dia més esperat per tots els infants, el dia de la Cavalcada dels Reis d’Orient. La comissió de Pòrtol, ja duia tres mesos de preparatius perquè les majestats poguessin lluir les millors gales i les millors carrosses possibles, tot estava preparat i perfectament organitzat per la gran arribada, fins i tot pareixia que teníem el temps controlat, ja que durant tots els actes de Nadal Viu hem tengut un clima excel·lent i fora cap gota de pluja. Justament ahir a l’hora de començar la cavalcada el cel es va obrir i va banyar als espectadors, les carrosses, el camió de les juguetes, la Batucada Reial i el cadafal preparat pels discursos reials. Tot i així no hi ha cap dubta que la posada en escena ha estat la millor de la història de Pòrtol i tots els veïnats així ho han reconegut. Sort encara que el repartiment de regals es va poder fer a l’església, els responsables de la qual, no dubtaren ni un moment amb oferir el seu espai per acabar els actes a cobro del mal temps. Els organitzadors no podien amagar plors i desil·lusions, però l’objectiu final de dur alegria als infants va ser complert. Enhorabona a tots.

--

Podem dir ben fort que ESTAM ORGULLOSOS del nostre poble, perquè Pòrtol es el meu poble!!
Per la Comissió de Reis, va ser una desilusió, perquè després de 4 mesos de feina, de marcar, tallar, pintar, montar, preparar vestits, penjar cartells, preparar escenari, preparar camió, lo darrer que voliem es que l'aigua deslluís la festa, però el temps meteorològic ens va jugar una mala passada i no tenim els medis per aturar-ho.
Estam orgullosos perque malgrat la pluja i el xop que tothom va agafar, vareu estar a peu de carrer per rebre les SSMM els Reis d'Orient. Ningu es movia esperant l'arribada, després tots entrarem a l'església a sentir el discurs.
La Comissió intentarem ser ràpits en prendre la decisió de com repartiem els regals ja que era inviable fer-ho per les cases, ferem una filera per fer una cadena, i que ho repartissin els Reis damunt l'altar i anant cridant els nins i nines.
Passaren 330 paquets per les nostres mans, alguns mig oberts i banyats, però els Reis repartiren il.lusió entre els més petits i els més grans, així que malgrat la pluja el principal objectiu de la festa està més que complit!!
Hi va haver paquets que quedaren a l'església de la gent que no va venir a cercar-los, però els Reis no consentiren que els nins es quedasin sense regals aquell vespre, així que, encara banyats, agafaren furgonetes, els paquets i els patges i els repartiren!!!
Sabem que els Reis son màgics i fan una nit màgica per tota la ciutadania, i que així sigui durant molts d'anys!
Molts d'anys a tots, l'any que ve més i millor!!!

--

I a part de donar les gràcies al poble de Pòrtol tenim a molta gent per agraïr les seves col.laboracions, perquè sense ells, la Cavalcada d'enguany no hagues estat possible!
Primer de tot a CanPinet Portol, ens deixaren el local per poder fer les carrosses, SENSE ELLS no hagues estat possible dur a terme les carrosses noves, ja que a l'Antiga Rectoria, on fins ara haviem fet la feina allà, és impossible emprar-la per la ubicació del Casal Solidari.
En segon lloc, a Fusteria Andreu Catala Serra i a nen Tià Català, per el seu servici, per ajudar-nos amb les fustes i cercar-nos les millors solucions!
En tercer lloc, a na Marga Matas Amengual i la seva Tintoreria Matasperquè ens va rentar i planxar tots els trajes.
A la Parròquia Mare de Déu del Carme per obrir-nos les seves portes per fer el discurs dins.
A nen Sebastian, l'amo de les cotxeres dels autocars, per deixar-nos l'espai tot un mes per poder montar les carrosses i tenir-les a cobro.
Els tractorers que ens varen deixar els tractors, remolcs i els que varen conduir-los!!!
A la batukada Kalemba Percusió per deleitar-nos una vegada més, amb el seu ritme amb els tambors!
Al nostre imprimidor particular de les plantilles de les carrosses, en Miki Fernandez que sense ell no haguessim pogut marcar ni retallar!!
A n'Andreu Terrones per la seva aportació de material gratuita!!
Na Joana Cabot Martorell per imprimir-nos els cartells i les paperetes.
A la família de Transports Mulet per dur el camió per carregar-hi les juguetes.
A l'Aeg Soca-Arrel per dur a terme els tallers de la Recollida de Cartes.
A la Penya Barcelonista de Pòrtol.
A l'Associació De Veinats La Púa per posar-nos l'equip de música a la plaça.
Confraria Mare de Déu del Carme.
A les tres carboneres que repartiren carbó entre tots els assitents, Margarita Nadal GomilaFrancisca Vidal Coll i Esperanza Amengual Fiol.
A tots els joves que han fet de patge enguany, que es portaren super bé i donaren tot el que estava a les seves mans perquè sortis tot perfecte.
Als TRES Reis d'Orient, Melsion i Gaspar per ser la quarta vegada seguida que es vesteixen, al Rei Baltasar per ser tan simpàtic i dur la rialla a la boca tot el vespre.
Menció especial al nostre patge Major, en Josep Campins, que enguany ha decidit que fos el darrer any després de 12 anys participant a les Cavalcades de Pòrtol!!!!!
I agraïr a tots els membres de la Comissió, que han fet feina des del mes de setembre. Son mesos de molt de trui, d'acords i desacords, però que entre tots i l'ajuda de tota aquesta gent hem pogut treure un any més la Cavalcada dels Reis i ens podem sentir ben orgullosos!
Ens falta donar les gràcies a unes persones molt importants també, que son les pradines, que s'han quedat als nostres nins tot el temps que hem fet feina!!!!!!
(perdonau si ens hem oblidat cap agraïment, no ho hem fet amb mala intenció)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada