dijous, 11 d’agost del 2016

Resum Reis 2015




El Reis d’Orient han arribat a la fi a Pòrtol per omplir d’alegria i color els carrers i la plaça de l’església.

La millor caravana dels darrers anys ha desfilat per tot Pòrtol amb una decoració i posada en escena molt treballades. Carrosses dignes del millors Reis perfectament il·luminades i precedides de la millor batucada, La batucada dels Espais Joves de Marratxí. El infants han quedat bocabadats de poder tenir els Reis tan a prop i tots s’han volgut fer fotos amb les majestats vengudes del llunyà orient. La plaça , com podeu veure a les fotos, completament plena de gent per celebrar un any més, el dia l’any més important dels nostres infants. Per sort la campanya de recollida de regals va tenir molt d’èxit i confiam que no haurà quedat cap infant sense regal.

---

Una vegada més volem donar les GRÀCIES a tot el poble de Pòrtol.
Creim que el nostre principal objectiu està més que complit, i tot és gràcies a la vostra col.laboració.
La comissió dels Reis fa tres anys que feim feina per dur a terme la Cavalcada, amb tota la feina que hi ha darrera (que n’és molta!) però realment per veure les cares de felicitat el vespre de dia 5 de gener VAL LA PENA!
Gràcies, ja que un any més, s’ha batut el rècord de paquets repartits, 269 paquets i enguany es va acabar de repartir més prest que l’any passat! Més paquets cada any ens fa pensar que vos agrada com feim la feina i vos agrada que venguem a casa a repartir els regals entre els vostres infants i més grans!


Hem de donar les GRÀCIES a tots els patges que ajuden als Reis a repartir els regals, que ens han ajudat a montar i desmontar l’escenari, a montar i desmontar carrosses! Son 24 joves que ho fan desinteressadament tot per ajudar i fer festa!
Hi ha gent i entitats que col.laboren amb els Reis, tant econòmicament com amb recursos humans o materials. Hem de mencionar a l’ Aeg Soca-Arrel per dur a terme els tallers de la Recollida de Cartes, a la Confraria Mare De Déu Del Carme Pòrtol, a la Penya Barcelonista de Pòrtol, a Kalemba Percussió per fer-nos ballar amb els seus tambors, a la Fusteria Andreu Catala Serra i Sebastia Catala Sastre per fer-nos una GRAN BÚSTIA per les cartes, als Transports Sebastià Mulet pel seu camió per poder transportar els regals, a lAssociació De Veïnats De La Pua Pòrtol, a 3Gràfics per imprimir els cartells de franc, als Carboners que foren la gran novetat del vespre i a l’Ajuntament de Marratxí per donar-nos tot el seu suport.
També a tots els que vos fereu una foto i comprareu coca i xocolata el dia del carter Reial, als que deixareu € al pot de la recollida de juguetes, ja que entre tots feis que poguem fer uns Reis millors.
I per acabar, si algú li fa ganes ficar-se a la Comissió de Reis que es posi en contacte amb nosaltres, realment som poc per la feina que hi ha!!
Una vegada més, MOLTES GRÀCIES!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada