divendres, 12 d’agost del 2016

Nadal Viu a Pòrtol

Aquest any la Comissió dels Reis de Pòrtol torna a reunir en un sol programa totes les activitats que el
poble ofereix per a les festes de Nadal. D'aquesta manera, potenciem la difusió de les propostes que ens han traslladat les entitats i les institucions i les fem més visibles. A Pòrtol, la màgia del Nadal sorgeix del nostre poble.
'Nadal Viu a Pòrtol' recull des de les cites més típiques d'aquestes dates fins a l'ampli ventall de propostes culturals, lúdiques i esportives que podem gaudir a Pòrtol. Aquest any a més, comptam amb una gran novetat gràcies a la col.laboració de l'Ajuntament, i és que tendrem una carpa on realitzar activitats durant els dies festius.
El programa que teniu a les mans és una gran invitació col.lectiva a la festa que Pòrtol serà aquests dies. Al llarg de les setmanes se succeïran un grapat d'activitats de tota mena, infantils i per adults, des de la inauguració del ja traidcional Betlem, la misa de Matines, les campanades de Cap d'Any i l'arribada de SSMM els Reis d'Orient fins a activitats de tipus lúdic, com tallers de manualitats, cuina, etc.
El Nadal a Pòrtol també té molt present la solidaritat. Unes festes basades en un naixement i en un canvi d'any ple de bons desitjos, han de ser unes festes obertes a tothom, sense exclusions, és a dir, també per aquellles persones que necessiten l'ajuda i la solidaritat dels altres.
Pòrtol és el millor escenari per al nostre Nadal, i esperam de tot cor que pogueu gaudir de totes aquestes propostes enmig d'un ambient plenament nadalenc.
Bon Nadal i Molts d'anys a tots!
Comissió dels Reis de Pòrtol
--
Una vegada acabades les activitats dins la carpa, només podem dir GRÀCIES.
GRÀCIES PER PARTICIPAR a totes les activitats preparades, ha estat molta feina, però veure el resultat la valoració es totalment positiva!

Moltes gràcies a l'Ajuntament de Marratxí per montar-nos la carpa, moltes gràcies a totes les entitats i gent que ha organitzat alguna activitat, gràcies a tots els col.laboradors que van aportar doblers per la impresió del programa, sense tots voltros res d'això hagues estat possible.
Hem intentat que Pòrtol tengues un Nadal com cal, que als portolans els hi fes ganes anar a la plaça i sortir al carrer!
Creim que ho hem aconseguit.
Encara queden activitats, no dubtam de la vostra participació, perquè entre tots feim poble i feim el poble més guapo!!!!!!!!!!!
--

La carpa ja està desmontada però les activitats segueixen!!!
Heu anat a la xocolata de l'AEG Soca-Arrel? ?
Aquesta setmana hem estat un poc ausents d'aquesta pàgina, encara ens arrossega la desilusió de la pluja a la Cavalcada dels Reis! 
Però sabeu que hi ha activitats fins a Sant Antoni! !! Enguany pareix que no hi ha ningu que es posi endavant a preparar unes beneides com el nostre poble es mereix, nosaltres, la Comissió de Reis, estam desmontant carrosses.... si algu s' anima seria meravellos!!! Acabar les activitats del Nadal Viu a Pòrtol tenguent unes bones beneides seria fantàstic!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada